For English click here

StarMessage Screensaver

Δείτε τη φάση της σελήνης και
γράψτε το όνομά σας στα αστέρια.

"Υποσχόμαστε στους πελάτες μας
τον ουρανό με τ' άστρα και ...
παραδίδουμε με επιτυχία!"

 

Αν ο ουρανός, τα άστρα, η σελήνη, η μαγεία της νύχτας, σας κάνουν να στρέφετε το κεφάλι προς τα πάνω, τότε διαβάστε παρακάτω...

Ο StarMessage screensaver δείχνει την πραγματική φάση της σελήνης, μαζί με μία ρεαλιστική απεικόνιση του ουρανού με τα αστέρια. Το πρόγραμμα σας ειδοποιεί αυτόματα για την επόμενη πανσέληνο και το όνομά της. Επίσης, μπορείτε να αφήσετε μία σειρά από μηνύματα και τα αστέρια θα μετακινούνται ώστε να σχηματίζουν ένα - ένα τα μηνύματά σας. Μπορείτε για παράδειγμα να γράψετε στα αστέρια μηνύματα αγάπης ή τις ευχές σας
(εγγυημένα εντυπωσιακό).

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, σεληνη, φεγγαράκι μου λαμπρό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
 

O screensaver είναι συμβατός με όλες τις σύγχρονες εκδόσεις 32bit των Microsoft windows

software for windows 95 and windows 98software for windows NTsoftware for windows MEsoftware for windows 2000software for windows XPsoftware for vista
 
Πρωτότυπα χαρακτηριστικά και χρήσεις.  
 • Δείτε την φάση της σελήνης.
  Μία κρύα νύχτα ή ένας συννεφιασμένος ουρανός δε θα σας σταματήσουν από το να δείτε τη φάση της σελήνης. Δε χρειάζεται η σύνδεση στο ίντερνετ ή να τρέχετε από μόνοι σας κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Ο StarMessage screensaver ενεργοποιείται αυτόματα όταν δε χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, δείχνει την πραγματική φάση της σελήνης, και  ειδοποιεί για την επόμενη πανσέληνο.

 • Γράψτε το όνομά σας στα άστρα...
  Με το StarMessage, μπορείτε να γράψετε το όνομά σας στα αστέρια.
  (Η ακόμα καλύτερα, το όνομα κάποιου που αγαπάτε).

 • Ρομαντισμός και έμπνευση.
  Υπάρχει καλύτερο μέρος για να γράψετε ρομαντικά μηνύματα από το νυκτερινό ουρανό; Χρησιμoποιείστε αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του screensaver για να γράψετε εμπνευσμένα μηνύματα με τα αστέρια του ουρανού.

 • Διάσημα αποφθέγματα.
  Το πρόγραμμα περιέχει διάσημα αποφθέγματα για την αγάπη, τη σοφία, την ειρήνη και τη ζωή. Μπορείτε να μας στείλετε και τα δικά σας αποφθέγματα και αφού εγκριθούν θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα ώστε να εμφανίζονται και στους άλλους χρήστες του StarMessage και να γίνουν διάσημα.

 • Κάντε έκπληξη σε όσους αγαπάτε.
  Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν βρει το άλλο τους μισό και μάλιστα μοιράζεστε τον υπολογιστή σας μαζί του, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα μέσω του StarMessage. Ενας πολύ όμορφος τρόπος να εκφράζετε κάθε μέρα τα συναισθήματα σας!
  Αν είστε από τους ακόμη πιο τυχερούς που δε βρήκαν μέχρι στιγμής το άλλο τους μισό (η προσμονή είναι καλύτερη από την απόκτηση), τότε σας υπενθυμίζω οτι το καλό πράγμα αργεί και σας εύχομαι να εκπληρωθούν σύντομα οι προσδοκίες σας.
  (η ευχή αυτή είναι άσχετη με το StarMessage, αλλά δε χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε επ'
  ευκαιρίας και τον screensaver)

 • Πραγματοποιεί τις ευχές σας!
  Σαν αξιοπρεπής αναπαράσταση του ουρανού που είναι, το StarMessage έχει και αστέρια που πέφτουν. (Το οτι πέφτουν δεν είναι προγραμματιστικό λάθος). Θα προλάβετε να κάνετε μία ευχή μόλις δείτε ένα αστέρι να πέφτει;

 • Κάθε μέρα της ζωής μας είναι μοναδική και πολύτιμη.
  'Εχετε αναρωτηθεί σε ποια μέρα της ζωής σας ξυπνήσατε σήμερα; To StarMessage μετράει και μπορεί να σας το πει. Θα δείτε οτι αυτό είναι μια πολύ καλή προτροπή για να αξιοποιούμε στο μέγιστο κάθε μέρα της ζωής μας.

 • Συναισθήματα ή γραφικά;
  Το StarMessage, σε αντίθεση με τους συνηθισμένους screensavers, δε πασχίζει να φτιάξει πολύπλοκα γραφικά στην οθόνη, αλλά επιθυμεί να δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα στην καρδιά σας. Ποιο άλλο πρόγραμμα νοιάζεται έτσι για σας;

 • 'Ενα πρόγραμμα που αρέσει.
  To StarMessage απέδειξε οτι παραμένει στις προτιμήσεις των χρηστών πάρα πολύ καιρό. Οι περισσότεροι χρήστες του δεν ήταν καν συνηθισμένοι να αγοράζουν λογισμικό αλλά το StarMessage τους άρεσε τόσο πολύ, που έγινε το πρώτο (και συχνά το μόνο) πρόγραμμα που αγόρασαν. Μήπως σήμερα είναι η σειρά σας να το αποκτήσετε;

 • 'Ελεγχος email.
  Το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για σας. 'Οταν φτάσει νέο μήνυμα, θα σας ειδοποιήσει. Ετσι, δε θα χρειάζεται να ανοιγοκλείνετε το outlook για να δείτε αν έχετε νέα email.

 • Χαλαρωτικοί ήχοι.
  Αφήστε το screensaver να σας χαλαρώσει με απαλούς ήχους από κύματα της θάλασσας, από κελαηδίσματα πουλιών, νανουρίσματα, και άλλα.

 • 'Ενα πρωτότυπο δώρο για την οικένειά σας ή για τους αγαπημένο σας.
  Το πρόγραμμα είναι ένα πολύ ρομαντικό δώρο αφού μπορείτε να ετοιμάσετε τα μηνύματα σας και να τα στείλετε στο άτομο που θέλετε. Μόλις ο παραλήπτης εγκαταστήσει το πρόγραμμα και δει τα μηνύματά σας, θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας. Να είστε σίγουροι.

 • Εύκολο και διασκεδαστικό.
  Είναι πολύ εύκολο να εγκατασταστήσετε ή και να απεγκατασταστήσετε το
  StarMessage στον Η/Υ σας. Το πρόγραμμα είναι εντελώς άκακο και μπορείτε να πειράζετε ελεύθερα τις ρυθμίσεις του χωρίς να κινδυνεύει η σταθερότητα της λειτουργίας του Η/Υ σας.

 • Και ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά (Επί τροχάδην).
  - Κούκος που λαλεί κάθε ώρα.
  - Πετεινός για τις πρωινές ώρες.
  - Η ώρα σε άλλα μέρη του κόσμου.
  - Παρέλαση κυλιόμενων μηνυμάτων.
  - Αυτόματη αλλαγή wallpaper.
  - Αντίστροφη μέτρηση για τις σημαντικές σας ημερομηνίες.
  - Φωτογραφίες που πετάνε και μηνύματα που τις ακολουθούν.
  - Δυνατότητα να μη ξεκινάει ο screensaver αν "παρκάρουμε" το ποντίκι σε μία γωνία της οθόνης.
  - Δυνατότητα να μετατραπεί σε ιδανικό επιχειρηματικό δώρο με ενσωματωμένα τα στοιχεία της επιχείρησής σας για δωρεάν διανομή σους πελάτες σας.

 • Φωτογραφίες από το πρόγραμμα
  (κάντε
  click στις μικρές φωτογραφίες για μεγέθυνση)


  Μπορείτε να γράψετε οποιοδήποτε μήνυμα
   

  Η κεντρική οθόνη ρυθμίσεων

  Η ρύθμιση των ήχων
   

  Τα διάσημα αποφθέγματα

  Τα μηνύματά σας στα αστέρια
   

  Οι ρυθμίσεις έναρξης

  Σχετικές πληροφορίες

   
 • Απόδειξη συνολικής ποιότητας: Μόνο ικανοποιημένοι πελάτες.
  Το StarMessage φτιάχτηκε από χόμπι. Το πρόγραμμα και η πρωτότυπη ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε αγκαλιάστηκαν από τους χρήστες και μεγάλωσαν με την αγάπη και την υποστήριξή που πολύ ευγενικά προσφέρανε. Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε οτι από το 1997 που δημιουργήθηκε η πρώτη έκδοση, το πρόγραμμα έχει μόνο ικανοποιημένους πελάτες.

 • Αποφασίστε έχοντας όλα τα δεδομένα.
  Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι οτι το StarMessage είναι ένα πρόγραμμα που αξίζει να έχετε, μπορείτε να "κατεβάσετε" (download) την δοκιμαστική έκδοση που σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν.
   
  Κάντε 'κλικ' εδώ για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας τη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος (DEMO) και να γνωρίσετε όλα τα χαρακτηριστικά και τις χρήσεις που σας προσφέρει ο StarMessage screensaver πριν αποφασίσετε να το κάνετε δικό σας.

"Αν σας συναρπάζουν το φεγγάρι,
 τα άστρα και ουρανός (όπως εμένα),
προτείνω να τα κάνετε δικά σας"
space and astronomy
(η διαδικασία είναι εύκολη και ασφαλής)
 

Αν δεν συνηθίζετε να αγοράζετε λογισμικό, ίσως αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να το κάνετε έστω και για μία φορά. Oι περισσότεροι πελάτες του StarMessage, δεν είναι αγοραστές λογισμικού, αλλά αποφάσισαν να αγοράσουν το StarMessage

 

 

 

Ποιοτικό Λογισμικό  

Συμπιέσαμε το κόστος / Προστατεύουμε το Περιβάλλον
Η διανομή του StarMessage screensaver γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του ίντερνετ. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιείται το κόστος παραγωγής, και παίρνετε το πλήρες προϊόν σε κλάσμα της πραγματικής του αξίας. Συγχρόνως, προστατεύετε το περιβάλλον εξοικονομώντας ενέργεια από την παραγωγή και υλικά από τη συσκευασία η οποία θα κατέληγε στα σκουπίδια. 
 

Ελαχιστοποιημένες απαιτήσεις από τον Η/Υ σας
Το πρόγραμμα έχει πολύ μικρές απαιτήσεις σε πόρους από τον Η/Υ σας, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμη και στον παλιό σας υπολογιστή.

Κατασκευασμένο από επαγγελματίες
Ο StarMessage screensaver έχει αναπτυχθεί από μία ομάδα υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών με πολύχρονη εμπειρία στον προγραμματισμό. Σέβεται όλες τις προδιαγραφές του λειτουργικού συστήματος (
Microsoft windows) και δεν δημιουργεί "παρενέργειες" στον υπολογιστή σας όπως συμβαίνει με άλλα προγράμματα που μπορούν ακόμα και να κάνουν ασταθή τη λειτουργία του υπολογιστή σας.

software
 StarMessage.gr

Το StarMessage με μια ματιά...
¤ Δείχνει την πραγματική φάση της σελήνης.
¤ Σας ενημερώνει μια μέρα πριν για την επόμενη πανσέληνο και το όνομα της.
¤ Εμφανίζει τα μηνύματά σας γραμμένα με αστέρια.
Τα αστέρια μετακινούνται αρμονικά για να γράψουν το ένα μετά το άλλο τα μηνύματά σας.
¤ Ειδοποιεί για νέα email.
¤ Περιέχει ήχους της θάλασσας, κελαηδίσματα πουλιών, νανουρίσματα, κ.α.
¤ Είναι απλό στη χρήση και ασφαλές κατά τη λειτουργία. Μπορείτε να "πειράζετε" τις ρυθμίσεις του χωρίς να κινδυνεύει η σταθερότητα του υπολογιστή σας.
¤ Δεν περιέχει "παρασιτικά" προγράμματα του τύπου "adware" ή "spyware", που συνήθως υπάρχουν μέσα στα freeware.
¤ Ευκολο στην εγκατάσταση και αφαίρεση.
¤ Συμπιεσμένο σε μικρό μέγεθος 1 MB για γρήγορο download. Χρειάζεστε περίπου 3' από μία απλή σύνδεση ίντερνετ.

romantic screensaver for women

Το StarMessage με τη ματιά του χρήστη
¤ I downloaded the trial and was so pleased with it I HAD to register it. It's great to look at, its a good communication tool. I leave greetings, messages there for other family members. Its amazing and practical, worth every penny and A+ customer support.
 

Janice Brown
 

¤ This is by far the very best screen saver one can find. Lost hard drives etc....I will reinstall each and every time. Have had since 98 and wouldn't change it for one second. Who can ask for more than the 'moon and stars'?
 

Sherry Smothers
Sarasota, FL
 

¤ I am into Computers for almost 10 years now. I have seen all kinds of programs. But your little program here is so nice and so beautiful, I have never experienced something like this before. Your lullaby-music is so tender and caring, giving peace and rest. I would like to thank you very much for this little helper, you have given me so much peace and comfort.
 

Michael Derbyshire
 

Περισσότερες απόψεις »

kids children screen saver
 

Πως θα γίνει δικό σας
¤ Οι αγορές γίνονται μέσω του RegNow.com που είναι καθιερωμένος ηγέτης στις πληρωμές από απόσταση, και παρέχει ασφαλείς συναλλαγές πιστωτικών καρτών χρησιμοποιώντας το υψηλότερο επίπεδο κωδικοποίησης SSL που είναι διαθέσιμο σήμερα.
 

NAI! Κάντε το δικό σας space and astronomy

screen savers buy online

¤ Με την αγορά θα έχετε και  δωρεάν αναβαθμίσεις στις μελλοντικές εκδόσεις του προγράμματος.
¤ Το πρόγραμμα διανέμεται ηλεκτρονικά (download) και ενεργοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες που σας στέλνονται με email.


Παρακάτω έχουμε ακόμα τρία πολύ χρήσιμα προϊόντα:

Έχετε επιχείρηση; Γνωρίζετε το πελατολόγιό σας; Ξέρετε ποιοι και πόσα σας χρωστάνε;
crm network fax software, crm system, προγραμμα πελατων, έσοδα εξοδα
Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με δωρεάν λογισμικό
ΔΙΑΣ - Πελατολόγιο, Έσοδα-Εξοδα »

 
 

Η ζωή σας είναι συναρπαστική. Καταγράψτε την στο προσωπικό σας "Αγαπητό ημερολόγιο"

Κρατήστε για πάντα αναμνήσεις, συναισθήματα
, όμορφες ιστορίες στο ηλεκτρονικό σας ημερολόγιο.
Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το
StarMessage Diary»

 
 

Ξεχνάτε τις γιορτές των φίλων σας ή άλλες σημαντικές ημερομηνίες;

Ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και αφήστε το
StarReminder να σας υπενθυμίζει ότι μπορεί να ξεχάσατε. StarReminder »

 

 

 

Μάθετε για το φεγγάρι και τις φάσεις του

MoonPhases.info »

 

Εχετε δική σας ιστοσελίδα;
Θα χαρούμε αν βάλετε σύνδεσμο προς τη σελίδα του StarMessage.
Εχετε πολλούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας; Ανοίξτε δωρεάν λογαριασμό στο RegNow και κερδίστε από τις πωλήσεις του screensaver.

Περισσότερα »

screen savers free or screen or savers free and screen and savers
 wallpaper astrology wallpaper
astrology wallpaper screen savers greek crm software προγραμμα SOFTDLL CLEAN! AWARD  
Download StarMessage - Moon Phases screensaver space.com night sky program space.com night sky program
 StarMessage - Moon Phases AwardStarMessage - Moon Phases Award 
screensavers 2007 best Screen Savers popular software
 Astronomybest Screen Savers popular software

Αν περιμένουν από εσάς τον ουρανό με τα άστρα, τώρα μπορείτε να τους τα προσφέρετε!
Κάντε δικό σας ή δωρίστε το StarMessage »
Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τη σελίδα του
StarMessage screensaver και μάλιστα τη διβάσατε μέχρι το τέος.
Αν τη βρήκατε ενδιαφέρουσα παρακαλούμε να τη στείλετε και στους φίλους σας.
 

Κατάλογος Λογισμικού software shareware »
Σύγκριση Τραπεζικών Προθεσμιακών Λογαρισμών »
Σύγκριση Προμηθειών Χρηματιστηριακών Συναλλαγών Online »

 ©2008, StarMessage Software
--------------------------
email: MessageTeam@Gmail.com
Tel: +1 (801) 382-4856
Fax:+1 (208) 977-0713
When calling/faxing don't forget to mention your email . E-mail will be the most quick and accurate way of answering you, so it is recommended to contact us by e-mail. If you did not receive your activation code please check your spam filter.